OVER 3D-NU

Basisvorm 3D-NU
Basisvorm 3D-NU

3D-NU is ontstaan vanuit de passie voor creatief, multidimensionaal en multidisciplinair ontwerpen. Hoewel 3D-printing een relatief nieuw gegeven is, wint het de laatste jaren ongelooflijk aan populariteit en worden de technieken alsmaar beter. Door meer lokaal (en duurzaam) te produceren wint ook de planeet.

Je vindt op onze webpagina 2 verschillende secties. In 'Webshop' ontdek je (draagbare) designs waarbij functionaliteit en tijdloosheid hand in hand gaan. Elk stuk werd ontworpen geïnspireerd op natuurlijke en speelse vormen.

 

Daarnaast is er de '3D-NU STUDIO' sectie. Hierin bieden we o.a. 3D-printen op maat. Zo brengen we jouw fantasie tot leven of voorzien we reserveonderdelen voor jouw toestellen. Zo bieden we o.a. samen tegengewicht aan de huidige wegwerpcultuur. 3D-NU STUDIO biedt eveneens andere 3D oplossingen/producten aan, zoals architectuur, game design, animatie,... Neem zeker eens een kijkje ter inspiratie.

MISSIE & CONCEPT

Basisvorm 3D-NU

WIE & WAAROM

BERT NUSSBAUM, 3D-ENTHOUSIAST


"De 3D-NU Webshop wil niet concurreren met razendsnelle webshops die vandaag alomtegenwoordig zijn. 3D-printen vraagt immers tijd, maar het resultaat is des te tijdlozer. Daarnaast biedt 3D-NU STUDIO allerhande 3D-oplossingen aan. Vanuit mijn stedenbouwkundige achtergrond sta ik je eveneens graag bij. Een brede waaier aan verschillende opdrachten geeft me namelijk energie."
 

ELINE REYNDERS, SUPPORTER


"In het dagelijks leven ben ik bezig met duurzaamheid in de brede zin van het woord. Vooral op vlak van kleding en wonen. Op mijn blog Eline Rey lees je er meer over. 3D-NU is het passieproject van mijn vriend dat ik met plezier ondersteun. Unieke ontwerpen en een lokale productie zijn de fundamenten waar ik graag aan meebouw."