OVER 3D-NU

3D-NU.be is ontstaan vanuit de passie voor creatief en multidimensionaal ontwerpen. Hoewel 3D-printing een relatief nieuw gegeven is, wint het de laatste jaren ongelooflijk aan populariteit en worden de technieken alsmaar beter. Onze lokale producten met duurzame materialen brengen we graag tot bij jou.

Je vindt op onze webpagina 2 verschillende secties. In 'Webshop' ontdek je (draagbare) designs waarbij functionaliteit en tijdloosheid hand in hand gaan. Elk stuk werd ontworpen geïnspireerd op natuurlijke en speelse vormen.

 

Daarnaast is er een 'op maat' sectie. Hierin reproduceren we bijvoorbeeld kleine onderdelen van oude toestellen en kan je heel wat geld besparen door geen nieuw toestel te moeten kopen. Zo bieden we samen tegengewicht aan de huidige wegwerpcultuur.

MISSIE & CONCEPT

WIE & WAAROM

BERT NUSSBAUM, 3D-ENTHOUSIAST


"3D-NU.be wil niet concurreren met razendsnelle webshops die vandaag alomtegenwoordig zijn. 3D-printen vraagt immers tijd, maar het resultaat is des te tijdlozer. Naast de zelfontworpen producten in het vaste aanbod, is ook het printen en modelleren op maat mogelijk. Doorheen de jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan in 3D-software. Hierin sta ik je dus met veel plezier bij.
 

ELINE REYNDERS, SUPPORTER


"In het dagelijks leven ben ik bewust bezig met duurzaamheid in de brede zin van het woord. Vooral op vlak van kleding en wonen. Op mijn blog Eline Rey lees je er meer over. 3D-NU is het passieproject van mijn vriend dat ik met plezier ondersteun. Unieke ontwerpen en een lokale productie zijn de fundamenten waar ik graag aan meebouw.

ABOUT US

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere.

CONTACT

Bastionstraat 6 - 3293 Diest

Bert.Nussbaum@gmail.com  |  Tel: 0456 19 20 48

  • White Instagram Icon